Vaarwel zomer en welkom herfst.

Vaarwel zomer en welkom herfst. De warme zomerse dagen zijn voorbij geen korte broeken, rokjes  en slippers meer. De blaadjes vallen weer  van de bomen en de dagen worden weer korter en  je weet  het, de koude en donkere dagen komen er weer aan. Dus is het weer tijd om je kleding kast op te ruimen dus zo ook bij Sulique. Zomer kleding eruit en de winterkleding  er weer in.  Zelf mest ik de kasten zeer regelmatig uit tot ergernis van mijn man en kinderen. Die hebben zoiets  van  moet dat nou, ja dat moet. Ik gooi alles er altijd uit en dan kijk ik per kleding stuk wat nog past en wat er niet meer gedragen word. Het is dan toch weer lekker overzichtelijk wat je nog hebt  en wat er eventueel nog weer aangevuld moet worden.  Het is toch ook wel heel lekker om die  heerlijke dikke vesten weer aan te kunnen of die leuke jeans  of die te gekke laarsjes.  Stiekem hou ik toch wel van de herfst/winter alleen al voor de leuke winter kleding.

En deze herfst en winter zijn de kleuren ook nog eens heel mooi denk onder andere aan okergeel, aarde tinten, army green, steen (brick) kleuren, wijnrood.

Wat ik echt een super leuk  en ideaal  kleding stuk vind is de blazer. Daar heb ik er mega veel van in mijn kast hangen. Echt een onmisbaar mode item in je kast. En het ideale ervan is je kan de blazer in het voorjaar dragen als een in-between jas. Dus een goede blazer is de investering wel waard want je kan de blazer eigen het hele jaar doordragen. Het is namelijk een fijne basic deze kan je op  talloze manieren combineren met de rest  van je eigen kastinhoud.

En mijn favoriete outfit is toch wel de blazer met daaronder een simpele top en mijn leatherlook  legging/tregging . Als je een legging of tregging draagt dan staat een iets langere blazer mooier. Wat ik ook vaak draag is de blazer met een  zwarte broek en dan sneakers eronder.

# Casuallook:  Zo kan je de blazer dragen op je favoriete jeans met een basic top eronder.  Met deze combinatie creëer je een mooi contrast stoere jeans en een nette blazer in elke kleur of print die je wilt, ga je voor een print zorg er  dan  wel voor dat je de top eronder neutraal houd.

# Sexylook:  En voor degene die lef hebben  draag je alleen een blazer met niks eronder ( wel een broek natuurlijk)  maak het dan af met een  mooie ketting, wel heel sexy. Maarre vergeet dan niet dat je er niks onderaan hebt, dus dat je niet ineens je blazer open doet.  Voor mij persoonlijk is dit niks want ik zou vergeten dat ik er niks onderaan heb  en rustig de blazer open doen..

# Combinatie met een jurk: Een blazer hoef je natuurlijk niet alleen bij een broek te dragen deze kan je ook heel goed bij een jurk dragen.  Bij een midi jurk staat het lekker stoer en bij een cocktail jurkje staat  het weer heel chique.

#Chique look: En dan hebben we natuurlijk nog de chique look voor als je bijvoorbeeld naar een sollicitatiegesprek moet of een presentatie moet geven dan is een eerste indruk natuurlijk heel belangrijk.   Ook dan kan je zeker een blazer dragen maar combineer het dan met een pantalon en een paar simpele oorbellen. Zo laat je de powervrouw zien die je bent.

 # Verleidelijke look:  Wat we ook veel  zien is dat er  lingerie als kleding gedragen word hoe sexy is dat. Je kunt gewoon je  lingerie topje onder je blazer doen, voor de verleidelijke look.

Photo”s by Alireza Esmaeeli, Nassim HandstiedKsenia Chernaya,  Andrea Yurko,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *