Trendy kleine tassen

Op zoek naar leuke trendy betaalbare tassen. Dan ben je bij Sulique aan het goede adres.

Sulique heeft een mooie collectie van kleine tassen. Bij Sulique vind je schoudertasjes, heuptasjes, crossbody tasjes en telefoon tasjes. Al onze schoudertasjes zijn tevens te dragen als heuptasje en crossbody tasje. Bij Sulique vind je tassen in trendy modellen en kleuren, helemaal van nu. De tassen bij Sulique zijn gemaakt van hoogwaardig imitatieleer.

Met deze trendy tasjes maak je je outfit helemaal compleet en het leuke is ze zijn zeer betaalbaar. De tasjes zijn ideaal voor een avondje uit, festivals of lekker voor het shoppen  of een andere gelegenheid voor als je alleen de belangrijkste spulletjes mee wilt nemen.

Elke tasje heeft twee verstelbare banden, een schouderband en een heupband. Zodat je elk tasje kunt dragen zoals je dat zelf wilt. We hebben tasjes voor een zakelijke outfit, voor een feestelijke outfit of gewoon voor een lekkere casual outfit.

De trend van nu is de panterprint. Deze heeft Sulique uiteraard ook in het assortiment zitten, ook in verschillende kleuren.
Zodat deze tasjes  overal bij gedragen kunnen worden.

Wat is een schoudertas?
Het woord zegt het al deze tas draag je om je schouder, dat kan recht over je schouder of schuin over je schouder.

Hoe draag ik een heuptas?
Je kan de heuptas dragen waar hij voor bedoelt is, om je heupen. Draag hem bijvoorbeeld met een jeans en leuke sneakers, zo is je outfit af en het is natuurlijk ook heel praktisch zo’n tasje.
Je ziet de laatste tijd steeds vaker dat de heuptasjes ook schuin over de schouder word gedragen dit noemen we crossbody.
Ga je naar een festival of een dagje shoppen dan is dit een leuke en trendy manier om je heuptas te dragen, het geeft zo namelijk een leuke twist aan je outfit.
Naast dat je je heuptas als crossbody op je buik draagt kun je het tasje ook op je rug dragen.

Bekijk de nieuwste trendy tassen in onze shop