Sieraden

Door sieraden te dragen maak je je outfit net iets completer of spannender. De sieraden van Sulique zijn trendy en betaalbaar. Wij hebben voor elke gelegenheid wel een paar prachtige oorbellen. Ook leuk te combineren met de andere sieraden van Sulique. Maar welke sieraden draag je nou bij welke gelegenheid.

Welke sieraden draag je bij een zakelijke outfit?

Als je een zakelijke afspraak hebt wil je graag zelfverzekerd voelen en ook zo overkomen. Kies daarom voor sieraden die bij jou en je outfit passen. Ga voor simpel en/of subtiel. Sulique heeft mooie simpele oorbellen ook in verschillende kleuren.  Bijvoorbeeld een paar simpele oorbellen in een mooie felle kleur staat mooi bij een zwarte outfit. Of je draagt een ketting of armband in een mooie kleur. Maar houd de het simpel en klein.

Welke sieraden draag je naar een feestje?

Wil je graag een onvergetelijke indruk achterlaten op een feestje, festival of etentje? Dan kies je voor trendy statement sieraden. Statement sieraden kunnen jou op verschillende manieren laten opvallen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oorbellen met een opvallende print. Of grote oorbellen, want grote oorbellen doen precies waar je omvraagt opvallen. Of draag een opvallende ketting of armband. Maar wil je niet dat de aandacht afglijd van je prachtige jurk, draag dan simpele statement oorbellen of een subtiele ketting of een simpele armband.

Wat zijn statement sieraden?

Statement sieraden geven vrouwen de staat om uit blinken in het alledaagse leven. Op sociaal vlak maar ook zeker op zakelijke gebied daar willen vrouwen zich toch presenteren als uniek, zelfverzekerd, gedreven en interessant. Veel vrouwen dragen graag opvallende accessoires en sieraden en zo heeft men het de naam statement sieraden en/of accessoires  gegeven. Zo zou je statement kunnen vergelijken met benamingen als bling bling maar dan op een casual manier. Statement sieraden zijn begrijpelijk veelal groot. Denk aan grote oorbellen, brede kettingen of juist gedetailleerd.  Statement sieraden worden juist opzettelijk groot gemaakt om de aandacht te vestigen op het sieraad en op de drager.