Over ons

Sulique, wie zijn wij? Wij zijn Susan en Angelique. Ik (Susan) ben 37 jaar en heb 3 kinderen waarvan 2 jongens van 12 en 11 jaar en een dochter van 7 jaar. Ik heb  sinds vijf jaar een relatie met Stefan. Ik (Angelique) ben  43 jaar ook ik heb 3 kinderen 1 dochter van 20 jaar en 2 zoons van 17 en 12 jaar. Ik ben al 21 jaar samen met mijn man Patrick.

Voor ons is Sulique toch wel een droom die uitkomt (lekker cliché he) maar het is wel waar. Het is begonnen met fantaseren hoe leuk zou het zijn als we een eigen webshop zouden hebben. Met mode en mode accessoires. Vaak bleef het bij fantaseren. Ach je kent dat wel. Maar op een dag nam het echt serieuze vormen aan en hebben wij de knoop doorgehakt en hebben we Sulique opgezet. Want fashion, sieraden en tassen zijn toch wel onze passie. Nou ja naast ons gezin dan (ook weer zo lekker cliché). Toen zijn we alles op papier gaan zetten en daarna gaan uitwerken, met het resultaat een leuke trendy webshop. Waar we nog elke dag keihard aan werken om de shop steeds beter te maken.

Wat is Sulique dan? Sulique is een webshop in trendy en betaalbare mode en accessoires. We hebben een kleine maar overzichtelijke collectie. In onze collectie hebben we super leuke en trendy tassen die op verschillende manieren gedragen kunnen worden. Ook sieraden zoals oorbellen, armbanden en kettingen zijn bij ons in de webshop te krijgen. Veel  van onze sieraden maken we zelf waardoor we steeds iets nieuws hebben en jij iets unieks hebt. Voor haaraccessoires kun je ook bij ons terecht. En voor nu hebben we een kleine collectie mode. Uiteraard voegen we daar  steeds  nieuwe artikelen toe zodat er veel variatie is en altijd wat te kiezen valt. Want als vrouw kun je nooit genoeg tassen, kleding en sieraden hebben toch….?

Wij werken vanuit Apeldoorn omdat we nog niet heel lang bezig zijn, zijn we ook nog niet zo heel groot. En daarom is  onze collectie ook niet mega groot, maar daar werken we keihard aan. Bij ons kan je je artikelen ook gewoon ophalen en eventueel passen.

We hopen dat als je iets bij Sulique gekocht hebt dat het je een glimlach op je gezicht geeft wanneer je je pakketje ontvangt.

Tot slot wensen we jullie veel shop plezier in onze webshop.

Veel liefs van Angelique en Susan

Gentiaanstraat 122
7322 BR Apeldoorn
Nederland

https://www.facebook.com/suliqueboutique/

https://www.instagram.com/infosulique/