Verzenden/Retourneren.

Als je een bestelling gedaan hebt bij Sulique kun je het laten verzenden of je mag het ophalen op afspraak. Bestellingen die voor 16:00 op werkdagen zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden.

De kosten van het verzenden zijn:

0 -20 gram €0.96

21 – 50 gram € 1,92

51 – 100 gram € 2,88

101 – 350 gram € 3,84

351 gram – 10 Kilo € 5,75

Bij het afrekenen zie je in de winkelmand wat de verzendkosten zijn. Vanaf een bedrag van € 40,00 euro zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland.

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Sulique heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Verzendkosten voor het retourneren zijn dan voor jezelf. Stuur een mail naar info@sulique.nl met wat je gaat retourneren. Na ontvangst van je retourzending storten we het bedrag direct terug naar je bankrekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

Houd er rekening mee dat Sulique retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Let op: wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes.

Om hygiënische redenen kunnen wij oorbellen niet terug nemen.